Bedrijven

Mensen helpen zich te ontwikkelen en daarbij als werkgever bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een duidelijke win-win.

Wat is het doel van Back on Track?
Wat is ons doel? Onze deelnemers willen een vak leren. Ze komen uit situaties waarin het ze tot nu toe nog niet zelfstandig is gelukt. Dit kan allerlei redenen hebben, vaak is er sprake van behoorlijk wat pech en tegenslag. Wij bemiddelen in een leer-werkplek waarbij opleiden en werken hand in hand kunnen gaan. Dit betekent vaak maatwerk en we gaan hierover samen met onze deelnemer graag met u in gesprek. Zo bepalen we iedere keer opnieuw hoe we de best mogelijke win-win situatie kunnen creëren.

Help een deelnemer aan een werk-leerplek
Waarom zou je meedoen als werkgever? Door onze deelnemers een plek te gunnen in je organisatie laat je merken dat je bewust meedoet met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het is een win-win voor de deelnemer en de organisatie. Jij helpt iemand door een leer-werk baan te groeien in een vak. De deelnemer draagt volwaardig bij aan de organisatie en wordt langs de zijlijn door ons gecoacht in dit proces.

De ondersteuning vanuit Back on Track
Wat kunt u van ons verwachten? Na een grondige intake met onze deelnemer wordt de routeplanner voor dienst traject opgesteld. Eerst worden er afspraken gemaakt met de opleiding, daarna wordt er een passende werkplek gezocht en gaan wij (deelnemer en begeleider) met de werkgever in gesprek. Er worden afspraken gemaakt. Omdat de meeste deelnemers uit een achterstandsituatie komen blijven we vanuit Back on Track zeker nog een jaar met de deelnemer in gesprek om hem of haar te coachen in het veranderproces. Op gezette tijden is er een gesprek met de werkgever erbij. Zo willen we werken aan blijvende verbetering voor de deelnemer en een succes ervaring voor de werkgever.

Aanmelden werkgever

Uiteraard komen wij graag met u in gesprek!

    Ervaringsverhaal

    Gerard* is 35 en alleenstaand. Gerard heeft een heao-opleiding gedaan maar moest halverwege het laatste jaar stoppen met de opleiding. Hij had forse psychische problemen en is hier gedurende langere tijd voor behandeld, zowel met opname in een GGZ-instelling als met therapie. Hij woont nog bij zijn ouders, heeft geen eigen inkomen of uitkering. Hij […]

    Onze sponsoren